18.01. 2013 FOTOPÄEV “KÜLAS HELEN MARTS” PILDID!!!

18. jaanuaril toimus Aravete Noortekeskuse noorte oma fotostuudios VälkLamp fotopäev, külas 18-aastane Helen Marts (FB-s @Helen`s). Helen näitas oma töid, jagas kogemusi ja nippe. Aitäh Caroly Rootsma`le, kes selle päeva noorte jaoks korraldas! Kokku osales fotopäeval kuus fotohuvilist tütralast ning kaks noormeest 🙂 Osa said ka meie noorteka pisemad tavakülastajad…

Helen on kunstniku hingega noor tütarlaps, kes armastab joonistamist, meikimist, stiliseerimist ning selle kõige talletamist fotoaparaadiga… Tema korraldatud fotosessioonid on läbimõeldud, kannavad oma teemat ja võiks öelda, et vägagi põnevad… Heleni sõnul on vaja inspireerivat modelli, ideed ja kohta, kus see kõik teoks teha…   Avaldame siinjuures mõned Heleni fotod, mis sündisid VälkLamp stuudios. Fotod, stiil, meik: Helen Marts…

Aitäh Helenile selle suurepärase fotopäeva eest!

Teie Annika!

 

 

 

Postitas 19. jaanuar kell 15:48 teemal Fotoring.
© 2019 Aravete Noortekeskus AM